duminică, 20 iunie 2010

Florile din grădina mea 2

Dacă pe trandafiri i-am găsit aici, zorelele astea le-am pus eu. Am cumpărat plic de semințe de ”Zorele pitice” și le-am pus într-o margine de strat. Când au început să încolțească, a apărut în viața și în curtea noastră și Max, care habar n-avea de nici o disciplină. Le-a călcat cum a știut el mai bine. Ca să mai salvez ceva, am împletit un gard din joardele de la vița de vie tăiate în primăvară. E singurul tip de gărduleț care nu-l enervează și pe care îl respectă. Pe cele din plasă de plastic mi le rupe mereu. Iată ce am mai reușit să salvez:
Surpriza mare a fost când au înflorit cele roz, pentru că pe plic scria într-adevăr ”melanj”, dar păreau a fi numai albastre și mov. Recent, mi-a înflorit și una albă. Sper să vă placă și vouă la fel de mult. :)

3 comentarii:

Catrinel spunea...

Sunt superbe!Eu cand am pus dintr-acelea mari mi-au invadat gradina si vreo cativa ani nu am scapat de ele.Astea sunt intr-adevar deosebite si frumoase si daca mai zici ca sunt si pitice sunt super!

cristina spunea...

cele mari se chinuie acum sa supravietuiasca, nu stiu daca vor mai apuca sa faca vreo floare. nu m-ar deranja sa iasa an de an, dar nu cred ca au sanse.
astea pitice sunt intr-adevar delicioase, merita.

huni spunea...

Foarte frumoase! Ne place, cum sa nu ;), spor la treburi in continuare.