joi, 15 iulie 2010

Automatele de cafea

Din motive ciudate de sănătate, eu nu pot să beau cafea, ci doar ness. De obicei mi-l cumpăr de la cineva, care acum este plecat în concediu, însă. Ieri mi s-a terminat borcănelul şi ... afară era cald ... mie îmi era "teamă" să ies să-mi cumpăr ... şi uite-aşa am ajuns eu să meditez. La ce? La automatele de cafea. Avem vreo două în instituţie, însă nici unul nu vinde decât cafea. Am ajuns să mă întreb de ce, câtă vreme cafeaua solubilă pare a se preta mai bine la acel "proces tehnologic". Aşa am ajuns eu să caut să văd DACA EXISTA automate care să vândă şi ness ...
Ei bine, bântuind pe ici pe colo prin net, iată că am gasit. Culmea, ele sunt şi în România şi nu numai că au ness, dar au şi ... ţineţi-vă bine ... CAFEA ORGANICA. Mă rog, eu aşa am înţeles de la ei: http://www.thevendingpoint.ro. Cu toate astea, nu cred că le-am văzut undeva în piaţă ... Păcat.

Un comentariu:

Elena Valentina spunea...

Eu am gasit un automat de cafea, in Tulcea, la o benzinarie, si m-a surprins faptul ca avea in stanga butoane pentru cafea si in dreapta butoane pentru ness, adica preparate din cafea si preparate din ness. Si eu sunt adepta nesului.