joi, 21 octombrie 2010

Ce mi-ar placea mie să am la anul în grădină

Nu ştiu în ce măsură voi reuşi să-mi comand seminţele următoare, dar îmi dau acum voie să visez frumos, dat fiind că afară e o vreme tare urâcioasă. Aici o să fac o selecţie, dar voi vă puteţi juca şi singuri pe acest site de seminţe şi vă puteţi alege orice.














4 comentarii:

Vasi Dubreu spunea...

Totul e sa-ti doresti,restul vine de la sine.Unele le cumperi ,altele faci schimb cu prietenii care au,stii cum zice feng-shui-ul,universul le descurca pe toate,totul e sa afle de dorinte.Mai vorbim.

cristina spunea...

da, multumesc de incurajari. o sa continui sa-mi doresc, poate cine stie ...

David Octavian spunea...

minunate dorinte.Am si eu deja lista inceputa.Poti incepe prin a te uita in albumul meu si,daca iti place ceva,sa imi spui.Eu iti trimit cu drag.Si eu am primit la randul meu de la oameni minunati. :)
Dar din dar....
http://davidoctavian.sunphoto.ro/

cristina spunea...

m-am uitat si mi-au placut toate, insa nu o sa-ti cer deocamdata nimic, pentru ca in primavara o sa restructurez gradina si o sa-i fac o alta aranjare, asa ca abia apoi o sa ma gandesc ce si cum i s-ar potrivi.
iti multumesc foarte mult pentru darnicie si te felicit pentru minunata ta gradina si pentru tot ce ai reusit sa realizezi pana acum.