joi, 6 ianuarie 2011

Amenajarea livingului 2

Ha! Uite că s-a reparat publicarea de postări noi!
Continuăm, nu înainte de a spune, însă, că am descoperit şi două site-uri de planificare a spaţiului. Primul, pe care îl găsiţi aici, este pentru planuri în două dimensiuni, dar este mai uşor de folosit. Poţi învârti cu uşurinţă mobilele prin cameră, aşa cum vrei. Apăsaţi butonul DEMO, introduceţi dimensiunile camerei şi daţi-i drumul la mobilatul virtual.
Al doilea - de aici - este pentru planuri pe care le puteţi şi vizualiza în 3D. Este ceva mai complicat, trebuie facut cont, trebuie descărcat programul, dar satisfacţia de a-ţi vedea camera mobilată ca în realitate este foarte mare.
Si acum urmează alte poze, de pe site-ul de care aminteam în postarea anterioară:












Dacă vi se pot părea toate la fel, este pentru că acesta este stilul pe care mi l-am ales. Nu voi reuşi să fac chiar atât din sufrageria mea, dar îmi doresc o mobilare şi o amenajare care să dea o atmosferă foarte caldă camerei. Imi doresc să pară plină de viaţă, un loc pufos şi primitor, în care să mă culcuşesc şi să croşetez, fără să mă simt ca un musafir în propria mea casă şi fără să am senzaţia că sunt singură.

Un comentariu:

Octavian Vita spunea...

Mie imi plac toate, mai ales pentru ca au un aer de camin, nu doar o camera goala.