vineri, 22 aprilie 2011

Sarbatori fericite!

Sa aveti un Paste cat mai luminos! Iepurasul sa fie darnic cu voi si cu cei dragi voua, sa aveti parte de vreme buna ca sa puteti sta afara, la soare, in gasca mare, la gratare!


Am incercat sa salvez cateva din fotografiile din acest link, dar n-am reusit, asa ca va rog pe voi sa intrati acolo si va garantez ca sunt cu adevarat un rai al portelanului. Aici va puteti clati cu adevarat ochii.

Desi nu sunt chiar ca cele din "rai", o sa vi le arat si pe ale mele, ca sunt frumoase si ele si imi sunt dragi foc:
Asta e cescuta din setul chinezesc de 2. Asa e farfuriuta, patrata si inaltata, nu distorsioneaza aparatul foto :)
In spate dreapta se vede o alta cescuta, de cafea, dintr-un serviciu primit acum vreo 14 ani si nefolosit niciodata, pentru ca e un portelan aproape transparent si mi-e teama sa le ating. Apoi, cine mai bea cafea in ziua de azi din cescute atat de mici?
Asta e o cescuta, tot dintr-un set de 2, adusa de mine din Coreea de Sud. Nu le-am folosit, tocmai pentru ca imi sunt dragi ca amintire, dar chiar si asa, una din farfuriute s-a spart in 2 bucati. Desi se spune ca nu e bine sa pastrezi cioburi in casa, este evident ca nu m-am indurat sa o arunc, asa ca am lipit-o si in continuare sta cuminte in vitrina.
Ei, asta e cescuta de la Zara Home, din care chiar am baut azi nessul.

Paste fericit tuturor!

2 comentarii:

Catrinel spunea...

Mi-ai luat-o inainte cu bautul nesului din cescuta frumoasa ;) Superba !
Poate sunt eu pe dos ,dar eu nu prea am lucruri pe care le tin doar ca sa ma uit la ele . Eu ce am mai frumos in casa folosesc pentru sufletelul meu ... ce e drept poate mai rar si cu mai multa grija,dar nu pastrez . Ma bucur din plin de orice .

cristina spunea...

eu nu folosesc, pentru ca la mine in casa nimic nu e in siguranta, din cauza de pisica, sot, uneori caine. ce e fragil pun in vitrina, ca uite ca pana si acolo se mai sparg si singure.
special am cumparat insa cestile astea, ca sa nu imi para rau daca le sparg.