marți, 2 august 2011

Achizitii

Stiti ca, de cand m-am lasat de fumat, am facut o pasiune pentru "cioburi", cum le zice o prietena de a mea. Portelan, sticla, cristal, am ajuns sa imi doresc atat de multe, ca as mai avea nevoie de o casa ca sa am unde sa le pun.
Pana acum am achizitionat de aici urmatoarele:

Am mai facut comanda de ceea ce urmeaza. Daca ajung in regula, pun si linkul:







 Si datorita unei bloggerite, al carei blog nu mi-l amintesc in momentul asta (gata, mi l-am amintit!), dar o sa-l caut si o sa-i multumesc acolo, am descoperit-o pe o doamna de la care am cumparat asa:




Si acum, pe langa niste butasi de trandafiri de dulceata (daca va reusi sa imi faca rost), i-am spus sa mai puna in pachet si astea:


N-au fost foarte scumpe, sa nu credeti ca sunt atat de risipitoare, pentru ca stau mult si caut in asa fel incat sa nu fie o poala de bani, dar nici tampenii sa nu fie. Voi ce ziceti, va plac?

4 comentarii:

simf spunea...

cam da.

Dani P. spunea...

Sint frumoase, mai ales cristalele .
Da, stiu, ca nu te incurci la cumparat " cioburi " ! Mie imi trebuie o viata, sa ma hotarasc, la atitea ...

cristina spunea...

:))) si nu cred ca ma opresc aici. chiar azi am fac facut o cercetare de piata si astept niste raspunsuri. cred ca e ceva obsesiv-compulsiv, nu stiu, dar parca nu pare a fi in regula totul la mine la mansarda :))))
acum analizam ce categorii de pitici am pe creier: cani de ceai, sticle de pus bautura in ele, vaze si boluri mici de pus stiu eu ce in ele. s-ar putea sa ma mai extind un pic si catre bomboniere. :)))
valeu, valeu, valeleu.

Mihaela spunea...

Sunt frumoase si fragile. Adica poti sa le spargi si sa le inlocuiesti cu altele noi :), ca sa nu te plictisesti cu ele vechi.
Linguritele presupun ca nu sunt (nici suflate cu) din aur , nu? Oricum arata bine.