luni, 18 februarie 2013

Goblenurile inramate

Anul asta am inceput sa ma mobilizez si sa mai duc la bun sfarsit din treburi. Am asa, un sentiment de graba, nu stiu exact de ce, dar lasa ca  prinde bine.
Cum mi-a luat practic mai mult timp sa ma apuc de inramat decat sa le cos, goblenurilor le-a venit in sfarsit vremea sa fie puse pe perete:

In casa mea e oricum dificil sa fac fotografii, asa ca pozele astea nu vor fi de cea mai buna calitate, dar imi servesc destul de bine "cauzei". Aici sunt doua dintre goblenuri cusute la interval de vreo 10 ani unul de altul. Primul este dupa schema, dintr-un set cumparat cred  ca de la Pitesti, al doilea este dupa prelucrare proprie cu un program. Intre ele e o diferenta mare, dar ce e de observat este "paloarea" celui de jos, care se remarca foarte clar cand e pus langa cel de sus. Asadar, prelucrarea mea lasa de dorit la capitolul intensitate a culorii. TenderRose, daca citesti, poate intelegi mai bine de ce am nevoie de ajutor la editarea fotografiei de baza.
Cum vorba lunga e saracia omului, vor urma doar pozele, nu mai zic nimic (ca nici nu prea mai am ce :)))
 
 
 
 

7 comentarii:

Mihaela Dămăceanu spunea...

Foarte frumoase, mâini dibace, care eşti(dacă aceasta se poate numi exprimare)! Mă bucur să le vâd, aşa în culori mai intense sau mai puţin intense. Bine că ni le-ai arătat. Seară frumoasă, draga mea!

Corina spunea...

Foarte frumoase...
Iti faci tu griji degeaba cu intensitatea culorilor... Sunt superbe!
Imi plac cosuletele din ultimile poze.
Spor la lucru!

Catrinel spunea...

Arata minunat! Cele cu anotimpuri imi par atat de elegante. Era pacat sa le tii undeva unde nu erau la vedere dupa atata munca.

Dani P. spunea...

Mie imi place cel cu cirese :) Arata asa de bine pe peretele imbracat in lemn ...

Dana spunea...

Wow, sunt minunate si cata munca e acolo..... Spor in continuare!

Unknown spunea...

Sunt superbe!

cristina spunea...

sa stiti ca aceste goblenuri inramate si expuse pe pereti au un efect ciudat: imi plac tot mai mult pe zi ce trece si imi dau un chef nebun sa mai cos si altele :))
bucuria mea e cu atat mai mare cu cat va plac si voua.