duminică, 20 octombrie 2013

Cand pisica E acasa


E degeaba. Domnisoara (Missie), in loc sa-l faca praf (desi mi-era o mila de eeeel!), se joaca! S-a jucat pana cand ala mic a scapat, fix de sub ochii ei. N-am mai prins asta pe camera, ca eram dusa sa-mi iau manusile de cauciuc ca sa-l  prind eu pe micut si sa-l salvez de chinul inutil. El a fost mai rapid si a tulit-o prin tocul usii. Acuma, de mila mi-a fost mie mila de el, dar nu mi-a mai convenit cand am constatat ca-l am co-locatar. Ce soi de creaturi mai sunt si astea, mici, simpatice, dar distrugatoare si de nedorit la casa omului ...

8 comentarii:

Anonim spunea...

Oooo,...si a mea aduce,vrabii ,fluturi din aia mari de noapte,harciogi[de obicei morti]siii... shoareci,...vi!Si am luat de la veterinari...lipici.Ca sa prind "victimile "...Siii am prins si shoarecii cat si matoanca cate-o data...Si ce jale...plange mama ,...maraie matza,ma zgarie ,ma musca pana reusesc s-o dezlipesc si s-o curat....

simf spunea...

:))) domnisoara de pension, nu se complica ea cu o hrana atat de vulgara, e normal. si-ale nostre aduc prada vie in casa, numai ca fiind 4 n-are nicio sansa de viata (doar oamoara soarecii, nici gand sa-i manance).

Mihaela Dămăceanu spunea...

Da, da, chiar de nedorit! Şi mici, dar simpatice, mie nu...

ghemulet spunea...

:)) Eu chiar cred ca sunt prieteni de fapt...Pana si Tom si Jerry se imprieteneau din cand in cand :)) ...Mi-a placut mult reactia pisicuteti tale.faza cu lipiciul merge foarte bine...eventual pe o bucata de geam,sticla si pusa o bucatica de ceva delicios in mijloc...O saptamana minunata draga mea.Si sper sa nu mai ai astfel de "musafiri"

cristina spunea...

hm, lipici? nu, multumesc. oricat de ciudata as parea, mie de micutii astia chiar mi-e mila. daca e sa ii starpesc cu ceva, aceea e capcana, care ii asigura o moarte rapida. pe lipici eu cred ca s-ar chinui si serios, mi-e mila rau.
nu se vede bine in filmulet, dar e un moment in care soricelul pare a o infrunta pe missie. se pune cu spatele la zid si se uita la ea. aia a fost miscarea care m-a determinat sa vreau sa-l salvez. n-am mai apucat. viata lor e cat se poate de nedreapta, ca a multor fiinte de pe pamantul asta.

Mihaela spunea...

Ah, saracutul!Nici mie nu imi plac in casa, nici in curte , dar si cand ii vad incoltiti parca ma pun in locul lor si ma gandesc ce sperietura mare o fi tragand. Mai bine ca a fugit. POate il poti prinde in cusca si sa il eliberezi in padure :).Dar nu o fi avand si mama si fratiori ?

cristina spunea...

mihaela, din pacate a scapat doar temporar, dar macar nu am mai vazut cand si cum ...
o fi avut frati si surori si parinti, dar nu la mine in casa, slava Domnului.
nu pricep cum vin ei in casa la mine (am perioade cand ii aud in pod, unde n-am nimic de mancare) desi ar trebui sa le fie clar ca aici traiesc niste pisici.

Elena Valentina spunea...

Sunt mici si draguti, atata timp cat nu iti locuiesc in casa!