marți, 10 iunie 2014

Bazdaganii, carcalaci, virusi

Pe celalalt blog al meu antivirusul free (avast) de acasa nu ma mai lasa sa intru. Spune ca site-ul are ceva probleme, malware, virus sau nu mai stiu ce. Antivirusul pe bani de la birou nu zice nimic rau despre acel www. Am incercat sa sterg postarea care parea a avea probleme, am sters-o, dar degeaba. Postarile in care incerc sa inserez un filmulet (fie de acasa dupa ce dezactivez avastul, fie de la birou) nu apar nici in ruptul capului, oricum as incerca sa bag acel filmulet. Colegul meu de la IT zice ca avastul e de vina, ca imi da mesaje eronate.

Postarile noi pe care le scriu aici, pe hand made (fie de la birou, fie de acasa) nu pot fi salvate, imi tot spune ca a aparut o eroare in timp ce incercam sa salvez postarea (salvare automata, ca eu nu apas pe nimic, doar scriu). De publicat, se publica fara probleme.
Pe blogroll-ul de aici am un blog (al Elisei) care nu ma mai lasa sa intru. Acasa imi spune ca mi-a fost blocat accesul pentru ca acest www (al meu, antiplictisul) e plin de nu stiu ce, iar aici imi da pur si simplu eroare. E posibil ca Elisa sa-mi fi blocat accesul, intr-adevar.

Daca e asa, ce as putea sa fac, stie cineva? Am tot scris la Blogger Help, am cerut ajutor in nenumarate randuri, dar nu mi-a raspun nimeni.
Voi aveti probleme cand intrati pe aceste bloguri ale mele?

14 comentarii:

Brindusa spunea...

Aseara am intrat la tine de pe tableta, azi de la birou, deci nu am o problema!
Blogul Elisei are o problema nici eu nu pot intra de la munca!

Elisa spunea...

Buna, Cristina, sa stii eu nu am blocat pe nimeni, este o problema, o am si eu cateodata, resetez modemul dupa care merge.Nu inteleg de ce unii pot intra si altii nu,. cine face selectia asta, chestia asta numai un IT-ist ne-o poate spune. Pe mine ma depaseste problema, cine se ocupa de blogul meu imi spune mereu ca totul este in ordine, deci nu stiu cum pot sa ajut la rezolvarea problemei. Imi pare rau. Fiindca , atunci cand public imi da si mie aceasta eroare si am pierdut articole, am horatat sa-mi pun articolele inainte de a le pierde, pe un blog de pe wordpress, ca ciorne si acesta are link-ul : http://elisaingradina.wordpress.com/ Pentru mine este o solutie ajutatoare si , sper, temporara. Toate bune!

simf spunea...

nici eu nu pot intra la elisa de la o vreme, imi da eroare.

cristina spunea...

fetelor, m-am mai linistit, mai ales in privinta elisei.
totusi, aceasta problema ramane si ar fi bine sa stim cum o putem rezolva. ma mai interesez si daca aflu ceva, va spun si voua.

Ella spunea...

Eu pot intra pe amandoua, fara probleme.
Ai incercat sa-ti scanezi blogurile online, ca sa vezi daca au bazbâdâci?

Elisa spunea...

Tu esti Cristina Demetrescu cu care vorbesc mereu pe fb? Cum ai putut crede ca te-am blocat, ha? :) :)

cristina spunea...

Elisa, nu, nu sunt eu, eu nici n-am fb.
Ar fi fost posibil sa ma fi blocat pentru ca poate primeai mesaje ca blogul meu e infectat cu virusi, nu ca m-ai fi blocat tu ca nu-ti placea de mine :))

Dani P. spunea...

Eu intru liber si la tine, pe ambele bloguri, si la Elisa, nu-mi apare nici o problema nicaieri. Daca as stii, te-as ajuta, dar ma depaseste problema ... Sper sa se remedieze cat mai rapid.

cristina spunea...

Dani, sunt pe cale sa rezolv, dar nu stiu cat o sa dureze.

Vasi Dubreu spunea...

Eu intru bine pe amandoua, la Elisa nu pot.

Iulia spunea...

Nici eu nu mai pot intra la Elisa. Cica RDS-ul care imi da mie net e rau si face rele. Nimeni nu stie ce ar trebui facut.
Uite ce imi apare:

403 FORBIDDEN!

Either the address you are accessing this site from has been banned for previous malicious behavior or the action you attempted is considered to be hostile to the proper functioning of this system.

The detected reason(s) you were blocked are:
RDSNET is a constant source of spam and attacks (HN-0090).

Your IP, Domain Name (if resolvable), the referring page (if any), QUERY, POST, User Agent, time of access, and date have been logged and flagged for admin review. Please either 1. Stop the bad behavior, or 2. Cease accessing this system.

Your connection details:
Record #: 20588
Time: Sat, 14 Jun 2014 11:31:44 -0500
Running: 0.4.10a3 / 75
Host: 86-123-35-124.rdsnet.ro
IP: 86.123.35.124
Post:
Query:
Stripped Query:
Referer: http://gradinilesemiramidei.blogspot.ro/
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.114 Safari/537.36
Reconstructed URL: http:// www.cuelisa.com /2014/06/12/doua-lucruri-le-trebuie-muscatelor/

Generated by ZB Block 0.4.10a3 / 75

cristina spunea...

eu am reusit sa intru aseara la elisa.

acelasi mesaj mi-l dadea si mie inainte, ca si eu am net de la rcs.

Gabriela spunea...

Nu stiu ce sa spun de mesaje, dar baiatul meu care e specialist in calculatoare imi spune mereu sa mai salvez undeva, pe calculator, postarile. El mi le salveaza pe server din cand in cand, nu stiu sa spun amanunte, dar daca vrei, il intreb. In orice caz , ceea ce lucrez acasa sau la birou (ma refer la alte fisiere, nu la blog) si este foarte important, le salvez pe dropbox.

cristina spunea...

gabriela, m-am gandit si eu ce s-ar intampla daca blogspot s-ar mai functiona si as pierde tot ce-am postat. mi s-a mai intamplat cu o platforma de bloguri inainte si nu mi-a placut, insa acum nu am nici timp, nici chef sa fac asta. de ce? poate pentru ca facilitatile de cautare ale blogspot-ului imi usureaza acum munca si ma ajuta sa gasesc repede ce caut. in computer, in format word, poate mi-ar fi mai greu. nu stiu, dar o sa ma mai gandesc la asta. merci ca mi-ai atras atentia asupra acestui aspect.