miercuri, 28 octombrie 2015

Cel mai recent goblen terminat


Nu e copie chiar fidela, dar mi se pare ca am facut o treaba bunicica. Are, dupa numararea patratelelor, 11 X 16,5 cm si vreo 40 de culori (43, mai exact).
Fotografia originala am salvat-o pe Pinterest dar, din pacate, nu  ii mai apare sursa :(

9 comentarii:

ina spunea...

Asta e treaba bunicica? Dacă ma întrebi pe mine, care n-am cusut niciodată un goblen și nici nu cred ca o sa ma încumet vreodată, e o treaba grozava! ☺

Catrinel spunea...

Wow! Nu sunt fana goblenurilor, dar acest lucru nu ma impiedica sa nu apreciez, sa nu ma minunez si sa nu ma inclin in fata talentului si rabdarii tale. Felicitari! Arata minunat!

Valentina spunea...

Daca intr-un spatiu atat de mic ai folosit 40 culori, asta inseamna munca de chinez batran! Stiu cata rabdare intra la cusutul unui goblen si admir cu incantare ce ti-a iesit tie. Ai facut o treaba excelenta, felicitari!

Micaela Gh spunea...

E SUPERB!!!!

Iulia spunea...

Foarte, foarte frumos! Felicitari din toata inima!

Laura spunea...

Foarte frumos! Stiu cat e de migalos, am inceput un goblen, dar l-am abandonat!

cristina spunea...

Ina, tu nu goblen, eu nu ii, deci suntem chit :)))

Catrinel, ma bucur sincer ca apreciezi, mai ales ca poza e facuta prost si fara chef.

Valentina, postarea o fac de la birou si nu am schema la mine, dar sambata o s-o deschid special si o sa numar exact culorile. S-ar putea sa fie 30, s-ar putea sa fie 50. E munca de chinez, nimic de zic, dar Doamne, ce-mi mai place! :))

Micaela, aprecierea ta inseamna mult.

Iulia, iti multumesc, draga mea.

Laura, lucrul de mana nu se poate face decat din pasiune. Daca te plictiseste, nu mai are nici un farmec, asa ca te inteleg, mai bine ca l-ai abandonat, decat sa ti se para o corvoada. Sunt sigura ca ai alte pasiuni care sa iti faca reala placere.

Mihaela Damaceanu spunea...

Foarte frumos ti-a iesit! La fel ca fetele si eu apreciez mult rabdarea si talentul de a face goblen. Pictura cu acul, i-a zis demult piticul meu si zau ca asa este. Uite, poate ca este singurul lucru care nici nu mi-a trecut prin cap sa il incerc. Imi pare chiar greu. In rest, stii ca sunt mereu plina de intentii frumoase si dorinte de a face...

cristina spunea...

Mihaela, acum pot sa spun si eu ca devine cam greu, caci nu mai am vederea buna si vad ca ochelarii abia facuti au devenit cam neperformanti. De fapt, tie si mie si oricui ni se pot parea grele lucrurile de care nu ne-am apucat inca, e firesc asa. Poate ar merita sa incerci.