miercuri, 26 octombrie 2016

S-a dat cu praf de somn?

Pentru prima oara dupa ani de zile, dimineata m-a trezit sotul meu, zgaltaindu-ma. N-am auzit ceasul, desi pe la ora 4 ma trezisem si am cam stat treaza mult si bine. Nu stiu cand am adormit la loc si nici de ce n-am auzit cand a sunat alarma.
Ajunsa la serviciu si plangandu-ma de eveniment, aud inca doi colegi care au patit acelasi lucru.
S-a dat cu praf de somn pe la 6 fara ceva?

10 comentarii:

simf spunea...

la mine a sunat jinx la 5,35 - ceasul meu suna la 6 -, mi-a fost imposibil sa mai fiu adormita cand m-a descantat cu mustatile pe nas si cu labele pe gat... :)

Pr.Victor spunea...

Nicidecum, la ora 6 deja mă pregăteam să plec la slujbă, aşa că n-am prins momentul, chit că pe la 3.30 am fost la centrală, să mai arunc un lemn în foc.

cristina spunea...

Poate norul ajunge la voi abia maine :)

Laura spunea...

Eu si fiica-mea am dormit pentru prima data in decursul unui an de la ora 22 pana la 11.30. ceva o fi fost.

cristina spunea...

Si eu cred c-a fost.

martamag spunea...

Pentru nimic în lume nu mi-ar fi sărit somnul. În tinerețe nici nu credeam că așa ceva ar fi fost posibil în ceea ce mă privește (am crescut trei băieți). Iată că a venit și vremea aceea, să nu dormn noaptea! Și nu am vreun program care să mă grăbească undeva! Mă tot minunez!

cristina spunea...

Marta, eu mi-am dereglat somnul aproape ireversibil dupa ce m-am lasat de fumat (vreo 4 ani de-atunci ...). Mai stiu pe cineva care a patit acelasi lucru. Totusi, sotul meu nu mai doarme nici el bine cam de-odata cu mine, dar el nu fumeaza. Nu stiu ce este, dar ceva normal nu e sigur.

Mihaela Damaceanu spunea...

Eu as dormi fara probleme, in general, daca nu mi-ar zdrangani vecinii de deasupra. In rest, nu am observat ceva in noaptea despre care zici. Asta cu dereglarea somnului dupa ce te lasi de fumat nu am stiut-o. Doar ca te ingrasi. Cam neplacut.

Gabriela spunea...

...sau ne pregatim de iarna si incepem sa intram in hibernare...

o femeie spunea...

de cand am trecut la ora de iarna e mai bine la mine :). Dar inainte (ultimile zile de oct) deja incepui hibernarea :)