vineri, 6 octombrie 2017

Theodora cusuta :)

Am goblenizat-o pe Theodora! 🙆
Avea ea o fotografie in care era tare scumpica si nu m-am putut abtine sa n-o transform in goblen:

Ceea ce m-a necajit mereu cand ajungeam sa cos cu ate deschise la culoare este ca se vede urzeala panzei pe care cos. Am incercat eu diverse trucuri, dar n-am prea reusit sa evit asta. Sper sa nu fie foarte deranjata cand o mai creste si sa aprecieze dragostea cu care i-am cusut acest goblen, nu neaparat perfectiunea.
Pozele sunt facute cu telefonul, caci aparatele mele foto s-au stricat amandoua. Mama ei ("mama lui", ca asa ii spune Thea, probabil din cauza ca, la alint, mereu e intrebata in joaca "cine-i frumoasa/scumpa/iubita lui mama lui?) a reusit sa-l si inrameze si mi-a trimis o foto, tot cu telefonul, a tabloului:
Eu sunt foarte incantata de cum a iesit, mai ales ca nu am mai cusut goblen de cateva luni, caci vederea mi se strica foarte rapid deja si ar trebui mereu sa-mi fac alti ochelari. O sa ma duc la un control si, daca imi va da voie medicul, ma voi apuca de un altul, chiar daca acasa mai am doua terminate si neinramate. Placerea mea este sa le cos, admiratul pe perete cade pe locul doi.
Trimiteți un comentariu