vineri, 16 martie 2018

Atentie la cumparaturi!

Va dau un sfat prietenesc: dupa ce faceti cumparaturi si primiti bonul fiscal, uitati-va cu atentie pe el, cititi-l tot atunci!
Eu mi-am format acest obicei dupa ce am patit-o de cateva ori. Ce se poate intampla? Ceea ce nu doar o singura data mi s-a intamplat:
- sa va fie bagate produse pe bon de doua ori;
- sa va fie bagate produse pe care nu le-ati cumparat;
- sa fie alt pret decat cel pe care l-ati vazut la raft (desigur, mult mai mare).
Mie ieri mi-au fost bagate niste produse in valoare de 17 lei, la un bon de 250 de lei. M-am dus la casier, l-am intrebat si m-a ghidat imediat catre receptie, unde mi-au fost  inapoiati banii fara nici un fel de comentarii, ba chiar si cu scuze. Eu am vrut sa demonstrez ca nu am cumparat acele produse, dar mi-au spus ca nu e nevoie. Asta ma face sa cred ca la ei asta e o practica curenta. Daca cumparatorii se prind, le dau banii, daca nu, raman ei cu niste bani in plus.
Apoi, aveti grija sa va bagati cu mana voastra produsele in sacosa, dupa ce le scaneaza casierul. Nu-l lasati pe el, ca s-ar putea ca, in loc sa va bage produsul in sacosa voastra, sa-l subtilizeze sub tejghea. Mi s-a intamplat la acelasi lant de supermarketuri, dar la Iasi.
Trimiteți un comentariu