luni, 29 noiembrie 2010

I have an obsession

Da, ştiu, încep să exagerez cu straturile astea înălţate, dar ce să fac dacă mă fascinează? Am găsit un site (de fapt, despre ăsta vorbeam, către care se face legătura din cel anterior: http://www.railwaysleeper.com/Customers%20ideas,%20photos%20and%20projects.htm) cu o mulţime de poze cu straturi şi parcă aş fi ajuns pe tărâmul făgăduinţei! Am să postez aici o metamorfoză, care explică de la sine de ce mi se par atât de fascinante aceste straturi.
















Sunt făcute din traverse de cale ferată.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Hi,Cristina,ce mai faci?
Sunt foarte frumoase imaginile tale,nu e greu de facut,dar sa vedem ce cale ferata dezafectam ca sa-i luam travesele.(Nu ma refer la "fer"vechi,ha,ha,ha).Acum,serios,am mai citit despre aceste traverse care sunt tratate cu substante anti...,anti...,stii tu).Si,da Hosta este crin de toamna.Vasi
Si,apoi,ince si aduna traverse pentru primavara.In targul de lemne,poti descoperii o multime de idei.Te pupic si mai vorbim.

cristina spunea...

da, ar fi fain sa ma vad la tv ca am furat traverse de cale ferata, ar fi o noutate, ca aia de fura şinele s-au demodat :))))

Vasi Dubreu spunea...

Acum,ca nu mai am probleme cu contul google,pot sa-ti mai spun ce frumos e si stratul inaltat din linkul care ni l-ai dat.Seamana cu al meu de acum ani de zile,numai ca eu aveam rosii si ardei si era mai "ponosit".

cristina spunea...

acum constat ca linkul ala nu deschide pagina de care vorbeam. sa vad cum pot sa fac sa apara aceea cu multe poze, de care se face vorbire sub poza de care vorbesti tu.

Mihaela spunea...

Interesanta constructia. Mi-ar placea si mie...nu stiu in care colt din curte, nici din ce, dar imi place. De mult timp mi-am dorit un iaz in curte (artificial), acum m-as multumi si cu o fantana/cascada in trepte cum e a ta.Dar mai astept cu planul asta...