miercuri, 5 ianuarie 2011

Amenajarea livingului 1

Din nou, din capitolul vise, vă prezint astăzi câteva fotografii cu idei de amenajare a livingului, de pe acest site. Le adun aici în speranţa că, atunci când o să am bani, o să-mi fie de folos în alegerea mobilei şi în amenajare. Vor fi mai multe postări pe această temă, întrucât am o colecţie substanţială de astfel de poze şi vă avertizez că toate sunt cam în acelaşi stil.












4 comentarii:

coca's spunea...

Foarte frumos!!!!O adevarata incantare.Multumim.

Vasi Dubreu spunea...

Cristina,ai terminat cu crosetatul si tricotatul?
Acum, ce te-ai gandit, sa ne faci viata grea cu aceste frumuseti.Tu nu stii ca e criza? Mie imi plac cele in care predomina culoarea nisipului si cu multe pernute.
Oricum,sunt frumoase toate.
Mai vorbim.

cristina spunea...

Ca de obicei, nu pot sa fac o noua postare, ca nu merge blogspotul, asa ca Vasi, pentru moment ai scapat de alte chinuri :))
N-am terminat cu crosetatul, crosetez in continuare in draci, insa nu ma invrednicesc sa le fac poze lucrurilor terminate, din lipsa de lumina ca lumea, de fotograf, de chef de imbracat cu ele. Sunt o lenesa la faza asta, dar o sa vina ea si ziua in care o sa fac o sedinta foto si o sa va arat ce-am facut si din croseta.
Este criza, dar sa n-o transformam si in criza de vise. Daca nu ne putem permite obiectele, macar sa visam frumos, nu?
In plus, eu chiar trebuie sa-mi amenajez sufrageria cumva si pana cand voi avea banii, caut macar sa-mi definesc stilul care mi-ar placea, ca sa stiu ce sa caut sa cumpar.

cristina spunea...

coca, de ce nu ne lasi sa facem comentarii in blogul tau? ai niste minunatii pe acolo si as fi vrut sa iti spun ca-mi plac...
ma bucur ca pozele puse de mine te-au incantat si te mai astept pe la mine.