duminică, 4 septembrie 2011

Flori de prin gradina

Unele sunt inca in gradina, pe altele le-am taiat si le-am aranjat in vazutele pe care mi le-am tot cumparat in timp.6 comentarii:

CCristinaC spunea...

Sint superbe florile, dar cu vazutele ma omori pur si simplu. Sa le stapinesti iubita si sa le mai postezi, din cind in cind, spre mingiierea ochiului meu. O duminica superba iti doresc!

cristina spunea...

multumesc! ma bucur ca iti plac si tie vazutele si ca se dovedeste astfel ca nu sunt "plecata de acasa" cu pasiunea asta a mea :))

CCristinaC spunea...

Daca esti "plecata de acasa", atunci esti plecata cu mine :))) Pe mine ma tine in friu lipsa spatiului de depozitare, altfel...:)

Vasi spunea...

Frumoasr flori si frumoase vaze!!
La mine este asa o seceta, ca nu imi vine sa mai stau in gradina. Florile sunt pe jumatate moarte,doar cateva legume mai rezista.
Apropo, cum stai cu stersul prafului la atatea vaze si cescute? (ha,ha,ha)
Eu am avut odata colectie de cani, puse pe pereti, in bucatarie si imi era o groaza sa le iau de la locul lor si sa le spal si sterg.....aveam vreo 40 ...
Pupici!

cristina spunea...

vasi, le folosesc atat de des, incat praful se sterge de la sine :)
in plus, am masina de spalat vase.

nu stiu de ce nu mai pot comenta la tine pe blog. ca la tine mi se intampla si pe alte bloguri. poate e de la computerul meu. incerc si marti, de la birou.

Vasi spunea...

Pai iti da vreun mesaj, ceva?
Cred ca nu este de la mine:))
Vedem marti...Pup!