marți, 7 februarie 2012

Premiu primit

Am primit de la Catrinel Shoricel un premiu. Ii multumesc, ma simt foarte onorata, dar in acelasi timp si putin incurcata. E genul acela de gest caruia nu-i prevad nici un viitor, caci se imprastie o vreme in toate partile internetului, apoi se stinge. Sigur, menirea lui este sa stie si cei care au mai putin de 200 de urmaritori ca sunt cititi si apreciati de cineva, insa eu cred ca fiecare stie asta. Personal nu sunt foarte multumita de prestatiile mele ca blogger, pentru ca nu atrag deloc vizitatorii, insa nu fac din asta un capat de tara. Menirea blogului meu e alta.
Sigur, mi-ar placea ca lumea sa se buluceasca la mine pe blog si sa comenteze si sa ma aprecieze si sa isi arate interesul, dar daca nu sunt in stare sa atrag atat de multi cititori, inseamna ca e vina mea si mi-o asum. Nu se moare din asta si nici nu ma mira foarte tare. E in parametrii in care se afla toate in viata mea.

Asadar, sa nu se supere nimeni ca nu o sa dau premiul mai departe, insa o sa spun cui l-as fi trimis daca ar fi fost sa  fie: tuturor celor din Blogroll, caci daca au ajuns acolo, inseamna ca ii apreciez, indiferent cati urmaritori au.

6 comentarii:

simf spunea...

mie oricum mi-esti draga:)

Corina spunea...

nici eu nu am preluat premiul chiar daca l-am primit din mai multe locuri. Promovez in schimb blogurile care mi se par mie interesante sau cauze car ecred eu ca merita. Mie oricum imi place blogul tau asa ca .... astept noi postari

Catrinel spunea...

Premiul ti l-am dat pentru ca imi place sa intru aici sa vad ce ai mai facut, pentru ca apreciez blogul tau si asa am simtit. Pe mine ma bucura cand primesc un premiu, necontand ce fel este si m-am gandit ca toata lumea se bucura de acest gest. Pupici!

cristina spunea...

Catrinel, m-am bucurat fara discutie, sa nu crezi ca judec gestul tau, Doamne fereste! Atata doar ca m-am simtit un pic vinovata ca am intrerupt lantul si am simtit nevoia sa justific. Iti multumesc inca o data pt premiu si sa stii ca si mie imi place la tine pe blog si il urmaresc cu mare interes. Pentru mine si asta e un premiu, sa stiu ca unora le place ce fac/scriu eu. Pupici!

vic spunea...

nu cred ca ai dreptate: internetul e mare, bloguri multe, si ai destui vizitatori.
daca dorinta ta a fost sa comunici altora ceea ce te preocupa e ok.
daca ai dorit sa obtii publicitate si sa faci eventual comert on-line ar trebui sa pregatesti o politica de marketing.

cristina spunea...

vic, inca nu m-am apucat de comert on-line, dar daca o s-o fac la modul serios, probabil ca imi voi schimba abordarea.
scopul blogului a fost, initial, de a-mi asterne undeva, organizat, preocuparea asta pentru lucru de mana, moda, imbracaminte etc.
mai tarziu a aparut si gradina, apoi s-au strans cativa prieteni in blogroll, lucrurile au evoluat de la sine, fara un scop anume.