joi, 22 martie 2012

Goblen, progrese 2 si cercei crosetati

Dupa o perioada in care am lucrat la poncho despre care v-am vorbit, pe care o sa vi-l arat in postarea urmatoare, am reluat goblenul. El arata acum aproximativ asa:

Si am mai facut, in joaca, o pereche de cercei crosetati din bumbac in degrade:

7 comentarii:

Mihaela spunea...

Seamana cu doua papusi cerceii :). Candva existau si niste ciucuri care se agatau de manerele de la usile dulapurilor , ar merge si pentru asa ceva niste bilute crosetate (eu cercei nu mai port , poate din cauza asta ma gandesc tot la alte variante :) ).

cristina spunea...

mihaela, culmea e ca nici eu nu port, dar ma fascineaza bilutele crosetate si nu ma pot abtine :)

Dani P. spunea...

Frumos se contureaza goblenul. Imi place, cum arata, chiar neterminat :)

Hriplencu Anisoara spunea...

pinza buna pentru goblen gasesti la PARTNER BUCURESTI e pacat demunca ta cind ai o pinza inferioara Acolo gasesti si ate ANCHOR

cristina spunea...

da, anisoara, dar pentru pretentiile mele e buna si panza asta, care e mult mai ieftina, desigur, decat cea de la goblenpartener. goblenurile mi le pun in casa, nu le vand.

tender rose spunea...

Culorile sunt foarte placute si goblenul se contureaza frumos.Prima ta prelucrare! Astept cu nerabdaresa-l vad terminat.

cristina spunea...

rose, si eu astept :) adica nu stau, cos la el, dar sunt nerabdatoare sa-l vad terminat. problema e ca din unele culori am comandat prea putina ata si comanda facuta la firma furnizoare dureaza foarte, foarte mult, asa ca nu pot sa fac progrese cu el asa cum as vrea. pierd timp pretios cautand simbolurile pentru care am suficienta atza ...