duminică, 15 iulie 2012

Ce am mai finalizat

In primul rand, maieutul de care va povesteam aici si pe care l-am facut cu mare drag:
Apoi goblenul:
Asa arata pe dos:

Hm, inceput pe 11 februarie, terminat pe 14 iulie. Cinci luni nici nu-i mult. Ma simt multumita de cum a iesit. A fost greu de cusut, dar asta e din cauza prelucrarii. Pentru o prima tentativa de prelucrare, eu zic ca e bine. Voi ce ziceti? E voie si cu critici :))

12 comentarii:

Vasi Dubreu spunea...

Critici? Doamne, la asa maini talentate...nu, cu siguranta.
Imi plac amandoua si stiu ca este atata munca...
Deobicei, mie imi plac goblenurile, parca, mai mult pe dos, ies in evidenta culorile intr-un fel aparte.
Bravo!
Pup!

Catrinel spunea...

Arată minunat maieuţul, iar goblenul... ce să zic? Am rămas cu gura căscată la cât e de frumos şi mai ales gândindu-mă la câtă muncă este acolo. O seară frumoasă!

cristina spunea...

ma bucur ca va place ce-am facut :)

irenadaiana spunea...

e chiar frumos frumos. N-am mai lucrat goblen de cativa ani buni si tare ma bate gandul macar sa termin unul (la care mai am cateva valuri si cerul dar i-am pierdut diagrama)
Iar despre crosta , te invidiez. Eu , in afara de cativa coltisori ( oare mai stiu sa-i fac?) altceva nu am habar. Mama mea croseta insa niste saluri minunate. Din pacate a plecat inainte sa ma invete si pe mine.

cristina spunea...

stiu de goblenul ala, ca parca m-ai mai intrebat tu o data despre diagrama daca o am sau nu. intre timp aflasem si raspunsul, dar l-am uitat. ma duc acasa sa mai verific o data daca am diagrama la "Fata pe stanca", parca, nu?

tender rose spunea...

Zic ca arata foarte bine. Este cusut frumos si ingrijit, modelul vesel si dragalas.
Incearca si Pattern Maker dimensiuni mai mari si mai multe culori si ai sa fii placut surprinsa.
http://goblen.forumgratuit.ro/

cristina spunea...

rose, stiu ca la domensiuni mai mari acuratetea creste, dar candva am promis ca n-o sa mai cos goblenuri mari, ca imi umplusem casa de ele si dura si mult pana le terminam. fiind cam pe ultima suta cu vederea buna, incerc sa fac cat mai multe, iar daca sunt mari, imi iau mult timp.

@irina_sweet_home spunea...

ce dragut e!

Unknown spunea...

am aflat de programul asta Stitch Art Easy! 4.0, cum aflu cati metri de ata imi trebuie pe fiecare culoare ? sunt incepator si mi-ar place sa fac goblenuri. eu, am ceva poze care vreau sa le fac goblen. singura problema e ca nu prea ma descurc cu programul ala "Stitch Art Easy! 4.0". am citit de unde pot cumpara jurubitze mai ieftin, mai trebuie sa aflu de unde iau panza mai ieftin. imi cer scuze pentru ne-initierea mea in ale goblenului. daca vrea cineva sa ma ajute cu sfaturi si pareri puteti trimite aici orice sugestie UnycKULL@Yahoo.com. P.S. - ar fi fost bun un tutorial , plecand de la poza si pasii de urmat folosind programul ala "Stitch Art Easy! 4.0"

cristina spunea...

nicolae, programul ala are tutorialul lui, e butonul de wizard.

Unknown spunea...

O adanca plecaciune Cristina.
Multumesc foarte frumos !!!
nu ma ajutat deloc "wizard" la ce am intrebat eu, ori sunt eu prea...
Acestea fiind spuse.
Cu mare stima si respect.
Nicolae Aron

cristina spunea...

pai nu stiu ce sa-ti spun mai mult si mai bine decat iti spune wizard. imi pare rau. panza o poti cumpara de la merceria de la carrefour colentina.