duminică, 3 martie 2013

Martisorul de la Ina



Cand ma credeam mai urmarita de ghinion ca oricand, iata ca am fost contrazisa de realitate. Am crezut ca la mine nu va mai ajunge plicul de la Ina si nu m-as fi mirat, pentru ca in ultimul timp mi s-au intamplat numai lucruri urate. 
Trecuse si 1 Martie si degeaba ma tot uitam in cutie cand, dupa o criza de isterie in toata regula de-a lui Max, am iesit sa vad ce se intampla. Era postasul! Ieri, 2 martie, sambata (cum, nu stiu, caci sambata Posta e inchisa!) miracolul s-a produs. Mi-a venit inima la loc, am suspinat de usurare si fericire, am dedus inca o data ca binele invinge si am deschis plicul ca sa gasesc ceea ce asteptam de atat vreme.
Ceea ce era inauntru m-a coplesit. In primul rand era facut de mana. In al doilea rand era plin de bun gust. In al treilea rand era foarte, foarte frumos si toate astea m-au emotionat maxim, mai ales ca cu o zi inainte fusese ziua mea. A fost si este un cadou pe care il voi pastra cu drag in suflet.

Multumesc, Ina!

PS: pana sa public postarea asta am dat o fuga la Catrinel, care a postat prima poze cu ce-a primit de la Ina. Am vrut sa vad daca pe Ina o deranjeaza sa punem pozele cu ce-am primit fiecare si cand am citit comentariile, m-a umflat plansul. Mereu plang cand dau de suflete minunate. Inca o data, Ina, iti multumesc.

8 comentarii:

Catrinel spunea...

La mulţi ani pentru ziua ta! Ai venit ca mărţişor pentru mama ta:) Ce frumos!
Irina este minunată şi specială. Este uimitor cum se pot crea nişte legături sufleteşti fără să te vezi în realitate cu o persoană.
Începutul acesta de an a fost ciudat. Pe foarte multă lume aud spunând că au avut parte numai de necazuri. Sper să depăşeşti cu bine ceea ce îţi îngreunează viaţa!
Te pup! Duminică frumoasă!

cristina spunea...

Catrinel, multumesc si iti doresc o primavara frumoasa si linistita.

ina spunea...

Oh, Cristina, mă bucur foarte tare că plicul a ajuns cu bine. Am mai spus-o, săptămâna asta m-am simțit de parcă aș fi primit zeci de îmbrățișări din lumea largă. E grozav să te încarci cu atâta energie pozitivă. Mulțumesc mult de urări și... la mulți ani! (deși e un pic cam târziu)

Mihaela Dămăceanu spunea...

Dar eu acuma aflu: La mulţi ani fericiţi, împăcaţi, relaxaţi, cu grădini pline de flori şi câte minunăţii croşetate doreşti tu. Cu foarte multă dragoste şi să mă ierţi de întârziere

cristina spunea...

pentru urarile din suflet nu e niciodata prea tarziu, asa ca le primesc cu acelasi drag. nu aveati de unde sa stiti cand e ziua mea.

Anonim spunea...

la multi ani, cristina, martisorule:)
am si eu si felicitare, si martisor, ma joc cu ele, le admir si nu ma mai satur. ina e... peste cuvinte.
simf

cristina spunea...

simona, si nu ni-l arati?
da, ina e speciala rau de tot!

Anonim spunea...

la multi ani! cu muulte surprize dintr-astea frumoase!