duminică, 30 iunie 2013

Ce vor plantele?

Am cablu tv nou si am gasit un canal - look tv - pe care am gasit o emisiune minunata: "Ce vor plantele". Este difuzata in fiecare duminica, de la 9 dimineata. Este prezentata de o doamna care cred ca are si ea studii de specialitate, dar care are un invitat, un profesor de la  horticultura (banuiesc) ce chiar "le stie pe toate".
Este adevarat ca el da acolo solutii de combatere a bolilor si daunatorilor care nu sunt ecologice, ci chimice, care pot fi cumparate din comert, dar le da exact pentru problemele care apar in acea saptamana. Dupa cum a spus si el, producatorii de pesticide le fabrica in asa fel incat - la concentratiile in care se dau - nu mai au cum sa fie periculoase pentru cei cu sange cald.

Noi ii urmarim in fiecare saptamana si de azi ei intra in concediu, dar arhiva tuturor emisiunilor se poate vedea aici: http://transilvaniatube.ro/taxonomy/term/20518/toate

E de urmarit mai ales de la toamna, ca sa facem un tratament corect si la timp plantelor si mai ales pomilor si sa nu mai patim ce-am patit noi - ni s-au umplut prunele de viespea prunului si acum cad toate, poate pentru ca nu am stropit exact atunci cand trebuia.

6 comentarii:

gabyral spunea...

am si eu programul asta pe Dolce dar n-am stiut de emisiune. Multumesc ca ne-ai spus, o sa incerc s-o urmaresc

cristina spunea...

da, e faina, dar acum sunt in concediu, nu stiu cand se intorc.

O femeie spunea...

merci pt link, pt cine nu are tv, e o magnifica solutie.

Brindusa spunea...

O sa ma uit si eu pe net la emisiune! Multumesc Cristina!

CCristinaC spunea...

Uite, iti mai dau eu un link
http://www.somestv.ro/live
Are unele emisiuni chiar interesante. :)

cristina spunea...

Cristina, merci!