luni, 21 octombrie 2013

Bentita si manusi

Duminica fiind un soare minunat afara, am facut o serie de poze la lucrurile pe care mi le-am facut luna asta.
Iata bentita, cand am inceput-o:
E lucrata cu croseta, picioruse simple, dar luate din bucla din spate a fiecarui ochi si modelul iese de parca ar fi tricotat in punct lenes:
Iata bentita terminata si fotografiata intr-o zi cu soare :) Intamplarea face sa constat ca atunci cand am inceput bentita, beam cafeaua din aceeasi ceasca, doar ca pusa pe o alta farfurie :)
De ce sunt incantata de ea? Pentru ca e potrivita pentru zilele in care e rece afara, dar nu e inca vremea de caciula, ca e prea groasa. Eu sunt tare friguroasa si daca imi bate vant rece pe la urechi, ma dor teribil, dar asa, am rezolvat problema.
Am facut si o pereche de manusi:
Ar mai trebui sa fac si un fular/sal/ceva de pus la gat, dar n-am inca inspiratie si mai stau, poate gasesc vreo idee. Voi ce v-ati face de pus la gat, care sa mearga cu bentita si manusile astea?

9 comentarii:

Valentina spunea...

Imi place foarte setul! Firul din care l-ai lucrat e superb, la fel si modul tau de a lucra.

Eu as vedea un fular cu acelasi model ca la bentita, mai lat, ceva asa ca un guler amplu.

Dani P. spunea...

Mi-ar place un fular intr-o culoare asortata, liliachiu sau roz pal cum sunt si petele de culoare din firul cu care ai lucrat bentita si manusile.

simf spunea...

n-ar merge o gatiera? adica un fel de guler ca la puloverele pe gat cu o prelungire gen sort pe piept. (ceva de genul: http://piesemoto.achimoto.ro/gatiera-protectie---bars---moto-collar-0022/1768.htm)
plus ca s-ar asorta si floricica de la bentita :)

cristina spunea...

valentina, modelul cred ca va fi acelasi. multumesc pentru apreciere.

dani, va fi lucrat din aceleasi fire, dar intamplarea face ca pana acum sa fi purtat la ele o esarfa liliachie :)) ai fler la culori!

simona, pai sa stii ca asa ceva s-ar putea sa fie, desi eu inca visez sa-mi fac un burlan. ce e burlanul? un cilindru care se poate tine si pe cap, si la gat. daca mi-l fac, o sa-l vedeti sigur :) (gatiera de motor sigur sigur s-ar asorta cu floricica! :))))))) )

Dana spunea...

Oh-oh... vine iarna???? manusile si bentita sunt atat de dragute, cui ii mai pasa de iarna daca porti frumustete de manusi?

ghemulet spunea...

O brosa mare,frumoasa..potrivita pentru un palton de toamna.Asortata cu floarea de la bentita...Si pentru casa...niste cipici :D Imi plac mult manusile...cred ca sunt foarte calduroase...Imi place si am remarcat inca din prima poza cesca ta...este atat de eleganta si cafeaua arata tare bine...O zi minunata draga mea...

GabiA spunea...

De-acum poate sa vina iarna, esti asigurata, felicitari.

cristina spunea...

Dana, nu vine iarna inca, dar la cat de frig e dimineata uneori, e de ajuns :)
ghemulet, mi-ai dat o idee cu brosa, ia sa vad ce pot sa fac...

gabiA, multumesc :)

Mihaela spunea...

AI putea sa iti deschizi o afacere, macar sezoniera. La cat de frumoase ti-au iesit, si bentita si manusile ar zbura imediat de pe ”raftul” pe care le-ai expune.