luni, 25 august 2014

Pufosenii 2014

Ca mi s-a lipit 2014 asta de degete :))

13 comentarii:

ciumafaiul de toamna spunea...

Pufosenia neagra......SUPEEEEERRRRRRR

CCristinaC spunea...

Sunt topita dupa pufosenia cu ochi si "musteti". Sa fiti sanatoase si fericite impreuna!

simf spunea...

aveti de dat seminte de pisici negre, nu va suparati? :)

cristina spunea...

ciumafai, o iubesc maxim, dar nu stiu daca sentimentul e reciproc, ca lipseste cu zilele de-acasa.

Cristina, saru'mana, sper sa avem o viata lunga si buna impreuna.

Simona, nu mai am, ca s-au ... sterilizat acum niste ani :) Iti place babuta? E Maia, vagaboanda, care lipseste cate 2-3 zile, ea stie pe unde sta, ca vine cu blana lucioasa si doar vag flamanda ...

simf spunea...

si masa umbla teleleu, ca fiica falnica a mandrei sale mame - cum vin englezii, cum dispare capra cate 2-3 zile (casa nelocuita atrage soareci si ea e tare harnicuta). accepta si fie servita cuo smantana, o carnita fiarta - asa, de-o atentie, ca nu serveste crantanele uzuale -, soareci nu mananca nici atat. acasa vine dupa ce si-a tarminat treaba presupun. :)

Mihaela spunea...

Si pufosenia mea ar vrea sa umble vagaboanta , dar eu strig dupa ea pana vine seara sau mai pe innoptat in casa. Rareori mai scapa sa doarma sau sa umble noapte pe unde vrea ea, ca nu se cuvine ca o domnisoara ce este sa umble teleleica laolalta cu cotoii sau matele din cartier.:)

martamag spunea...

Am avut şi eu una care s-a lipit de toţi vecinii şi fiecare credea că-i a lui...

cristina spunea...

Mihaela, eu am obosit sa le strig, ca-s doua, e Maia cea din postarea asta si Missie, fiica-sa, care o bate pe maica-sa si o terorizeaza, asa ca e complicat sa le adun seara in casa. Au geamul de la bucatarie deschis, intra si mananca daca le e foame, ar putea sa si ramana inauntru, dar ele tot afara se duc. Am decis sa le las libere vara.

Marta, daca fiecare crede ca e a lui, inseamna ca o si hraneste toata lumea?

Catrinel spunea...

Wow! Ce fotografii grozave! La primele imi lasa gura apa, iar pisica e o superba!!!

cristina spunea...

Catrinel, e un aparat foto nou si e Canon. Acuma nu stiu daca e mai bun Canon decat Nikon, de care am avut si a crapat, sau e doar un aparat mai nou si implicit mai performant. Nu ma pronunt, pentru ca nu l-am analizat inca (nu mi l-am dorit si-s suparata inca pe el :))) )

Maia mi-e draga si mie si mi se pare frumoasa, multumesc.

Mihaela Dămăceanu spunea...

Nu mai fi tu supărată, că pozele chiar sunt grozav de reuşite. Pe lângă pufoşenia plimbăreaţă, de care este toată lumea îndrăgostită, eu poftesc şi la o piersicuţă din aceea crescută şi îngrijită de tine!

cristina spunea...

da, Mihaela, dar pozele-s facute de sot, nu de mine :)
piersicile au cazut aproape toate. in fiecare zi le adun de pe jos si recuperez ce se mai poate recupera din ele, iar cu restul ingras pamantul. anul asta s-au facut mai multe decat anul trecut, dar nu rezista in pom, nu prea stiu de ce.

ghemulet spunea...

Pufosenii dragalase...altele gustoase si parfumate....