duminică, 13 decembrie 2015

Ghirlanda crosetata

M-am mai jucat un pic cu niste culori si cu crosetul, apoi cu Picasa si a iesit asta:
 
 

 Si foto asa cum a iesit din aparat, fara Picasa:
Modelul de steluta l-am luat de aici: https://onelittlebirdblog.wordpress.com/2012/12/07/how-to-crochet-a-star/, dar apoi am adaugat eu marginea in alta culoare, plus cate un picou in varf.
Mie mi-a inveselit foarte tare camera si imi place atmosfera pe care o creaza. Sper ca va va placea si voua.

18 comentarii:

Mihaela T. spunea...

Foarte frumoasa ghirlanda! Nu m-as fi gandit sa fac din croseta. :) Bravo!

Dani P. spunea...

Daca m-as pricepe cu croseta, as incerca sa fac una alba, eventual cu mai multe gaurele in model. Seamana a fulgi de nea :)

Ella spunea...

Ce draguta e, Cristina! Ma bucur ca ai chef de facut ghirlande si de decorat. Asta-i un semn bun. Ma bucur mult! :)

cristina spunea...

Mihaela, nici eu, dar am vazut la altele pe Pinterest si m-au atras.

Dani, o sa iau aminte si o sa incerc :)

Ella, eu ma straduiesc sa ies de acolo, dar e destul de greu, mereu e cate cineva care se opune si-mi mai da una in cap, ca sa ma scufund la loc. Dar nu ma las, sa stii. Prin 2000 si ceva am prins gust de fulgi de nea crosetati si in anul acela am facut o multime, era o frenezie pe capul meu de nedescris. Ce crezi? Cand mi-a fost greu, mi-am amintit de starea pe care am avut-o atunci (buna) si am vrut s-o reeditez si anul asta. Deocamdata mi-a iesit, dar din picaturi. O sa fie bine, ai sa vezi!

Mihaela Damaceanu spunea...

Si mie im place mult, sigur inveseleste camera si iti creaza o stare de bine. In rest, spun si eu ca Dani...daca m-as pricepe as face si eu...Te pup!

cristina spunea...

Mihaela, tu faci altele la care te pricepi si le faci bine, asa ca ... spor la ele. Eu nu fac multe din cate mi-as dori, dar oameni suntem, nu le putem face pe toate.

ghemulet spunea...

De cand visez si eu la o asa ghirlanda...Mereu zic ca la anul si la anul...si nu mai fac...Te felicit...este deosebita si se vede atat de frumos ..
imi place locul in care stai...este rustic..cottage...imi place combinatia de lemn si croset...
O saptamana frumoasa frumoasa

@irina_sweet_home spunea...

ce draguta e!am facut si eu una anul trecut

http://dulcecasa.blogspot.ro/2014/01/slow-living-2014-luna-1.html

cristina spunea...

Ghemulet, rustica am cumparat-o, dar sa stii ca e foarte apasator lemnul acela, intuneca foarte tare camera. E bun pentru o vacanta, nu pentru o viata.

Irina, a ta e mai vesela :))) (suntem in aceeasi zodie, deseori descopar similitudini la noi doua).

Gabriela spunea...

E vesela ghirlanda; e potrivita si pentru nepotica ta, ca o poate atinge fara sa aveti grija ca se raneste.
In privinta casei (am citit un comentariu inainte) este o metoda foarte simpla: vopseaua. Tot pe Pinterest gasesti case in stil scandinav, din lemn, vopsite in nuante de alb (mai dulce sau mai rece, dupa preferinta) sau in culori pastelate. Culmea, eu am aplicat lemn pe unele portiuni de perete, dar voi scrie despre asta anul viitor, cand voi incepe sa relatez despre proiectele din casa.

cristina spunea...

Gabriela, nu o sa ii trimit Theodorei ghirlanda, la ea in casa nu cred ca s-ar potrivi, la ei e mai elegant decat la mine. Cat despre vopsitul peretilor, am o singura problema: mirosul. Ce-o sa facem cu mirosul de vopsea? Ca ne-am gandit si noi, dar nu vreau sa stau in mirosul ala nicicum.

Gabriela spunea...

Fa probe cu vopsea pe baza de apa. Dupa ce se usuca nu ar mai trebui sa miroasa. Serios, nu trebuie sa stai intr-o casa care simti ca te apasa. Bine, acum e iarna, dar cand se va incalzi vremea incearca. Eu am acoperit o parte de perete in bucatarie cu scanduri vopsite (e drept, le-am vopsit afara), iar mirosul nu se simte deloc. De luna viitoare o sa tot vopsesc prin casa si te tin la curent cu marcile si nuantele potrivite.

Valentina spunea...

Ce idee grozava cu ghirlanda! Mi se pare ca se potriveste foarte bine cu lemnul si inveseleste atmosfera.

Mihaela Damaceanu spunea...

Draga mea, nu mai merge sa iti urez Craciun fericit, dar e taman bine pentru un An Nou cu multa sanatate, bucurii si realizari! Te pup!

ghemulet spunea...

Draga mea,iti doresc sa ai parte de un an minunat,plin de realizari,proiecte frumoase si multa muuulta dragoste
La multi ani si muuulta fericire

Mihaela spunea...

Stelutele arata superb si este o decoratiune originala.Iar tu esti foarte harnica :).
In primul rand iti urez la multi ani, sanatate multa si optimism si in 2016 si de acum inainte . Apoi am vazut ca pomenesti de pinterest. Si eu am cazut victima lor, tot felul de retete, remedii, amenajari ma indeamna si ma incanta sa le dau pin, fie ca am, fie ca nu am nevoie de indemnurile lor. Dar modul de prezentare, poze multe si colorate este cel care tenteaza. La tine insa a fost cu folos. Bravo, ti-au iesit frumos siragul de stelute si bradutii!

cristina spunea...

Ghemulet, multumesc si iti doresc si tie un an perfect.
Mihaela, pentru mine Pinterestul este ca Facebook-ul pentru altii, dar mult mai prietenos, as zice. Ma lasa in anonimat si-mi da idei la tot pasul. E fain. Ti-ai schimbat blogul?

Simona spunea...

Ce frumoasă e ghirlanda!