miercuri, 10 mai 2017

Fericire

Surioara mea draga a obtinut ieri o mare victorie, pentru care a muncit mult si in niste conditii dintre cele mai grele. Sunt foarte mandra de ea si e prima fericire pe care o simt de niste ani buni incoace. Theodora are o mama de milioane!

9 comentarii:

Mihaela Damaceanu spunea...

Un pupic pentru Theodora si doar de data aceasta mai multi pentru mamica ei! Ma bucur mult pentru ea, ma bucur la fel de mult si pentru tine! Spune-i, te rog, ca si eu o felicit!

simf spunea...

ma bucur pentru sora ta, pentru tine. si pentru theodora :)

cristina spunea...

O sa ii spun, fetelor, sigur c-o sa-i spun!

ghemulet spunea...

Felicitari surioarei!!!!
Te pup cu drag!

Ella spunea...

Ma bucur ca esti happy! :)

martamag spunea...

Mă bucur pentru tine și, bineînțeles, pentru sora ta (nu știu despre ce este vorba). Bine că e bine!

cristina spunea...

Ella, am fost, sa stii!

Marta, nu stie nici una dintre voi despre ce e vorba, surorii mele nici nu i-am spus ca pun asta pe blog, dar daca spun doar atat cat am spus mi se pare ca nu divulg nici o intimitate de-a ei. Cauza in sine e mai putin importanta, rezultatul e cel ce merita spus, ca el a generat fericirea noastra. Multumesc pentru ca te bucuri!

Gabriela spunea...

Asa e si la mine; am interdictie sa postez ceva despre copii si ce-as mai vrea sa ma laud cu ei! Felicitari pentru sora ta. E norocoasa ca te are in preajma.

cristina spunea...

Gabriela, eu neavand copii, ma mandresc cu sora mea, ca e mai mica si de acum o sa ma mandresc si cu fiica ei :) Multumesc pentru felicitari, dar sora mea e in nordul tarii, eu in sud, deci nu prea ii sunt prin preajma si suferim amandoua din pricina asta.