vineri, 15 aprilie 2011

Bluza cenusa de trandafir

Se da urmatoarea schema:Din ea ar trebui să iasă așa ceva:
Numai că, din cauză că ațele au fost mai subțiri, a ieșit așa ceva:


Din vremea când îmi plăcea să fac asta mai mult ca orice. Bluza asta e terminată încă de anul trecut, dar cum n/am apucat să îmi fac poze cu ea pe lumina zilei și afară, ca să se vadă așa cum trebuie, am tot amânat postarea ei. Mai am încă o tonă de lucruri terminate și nepozate, dar le va veni și lor rândul.

2 comentarii:

Vasi Dubreu spunea...

Modelul acesta am incercat acum, multi ani sa il fac.Era intr-o revista un plover alb si modelul era mai larg,frumos foc...O prietena priceputa s-a oferit sa ma ajute si sa-mi faca spatele.Eeeeee,cand am terminat si am unit cele doua fete, ups! Una era normala, iar una larga....
Eu lucrasem mai strans din croseta iar prietena mea larg.Nu am reusit sa pun cap la cap si am renuntat. Am si acum prin sifonier cele doua fete..:)

coca's spunea...

Cristina, mie personal mi-ai lipsit, chiar ma gandeam ca esti ocupata cu gradinaritul, sper sa iti revina entuziasmul, pentru ca optimismul tau, ma ajuta si pe mine.Bluza ti-a iesit foarte frumoasa, e mai fina decat cea din model, felicitari pentru ca te-ai lasat de fumat, si.....haide, Life is good!!!!!