marți, 9 august 2016

Vietati estivale

Sus de tot, la coltul acoperisului casei vecine, m-au intampinat azi mititeii astia cu gura mare, mare, care cere de mancare nonstop. Adica astia:
 
Iar pe o rosie care incepuse sa se coaca, m-au intampinat astia:
Urat mi-e de ei si stiu ca sunt o faza a unor gandaci, cred ca a alora verzi si puturosi. Erau multi si vioi, de aia mi-au atras atentia.


6 comentarii:

Laura spunea...

Dragute!

Dani P. spunea...

Pasarelele sunt dragute, chiar daca fac galagie. Dar gandacii aia sunt de groaza. Sa le faci de petrecanie, altfel o sa strice rosiile. Culesi cu mana si zdrobiti. Macar de s-ar hrani zburatoarele cu ei.

cristina spunea...

Dani, nu le mai fac de nici o petrecanie, ca m-am suparat pe gradina si nici n-o mai bag in seama. Munca degeaba si numai deceptii. Gandacii astia probabil ca ar fi ca melcii, bani cheltuiti pe moluscocide degeaba. Oricum, ei au aparut chiar dupa ce a stropit sotul meu pomii si trandafirii si cu insecticid, deci stransul cu mana (pe care nu l-as face, ca mi-e scarba si frica) ar fi chiar egal cu zero ca eficienta.

Dana spunea...

Cristina, multumesc de intrebare, daaa suntem bine, doar mai putin pe blog. Nu reusesc sa afisez raspunsurile la comentarii ( cred ca am uitat cate ceva) si mai bine raspund aici, la tine. Bravo, blogurile tale sunt foarte active, spor la treaba! (l-am descoperit pe al doilea abia acum, am mult de recuperat). Ne mai vedem pe aici, imbratisari si toate cele bune!

Mihaela Damaceanu spunea...

Mi-au placut fotografiile cu puisorii aia cu ciocurile usor galbui. Mai sunt acolo? Si cu gandaceii s-a rezolvat cu siguranta, a venit frigul...Prea repede, nu?

cristina spunea...

Puisorii au disparut de acolo. Gandacii au crescut si s-au facut plosnite puturoase invazive.