sâmbătă, 10 septembrie 2016

Cei din wordpress si cu domeniu propriu

Catorva dintre voi v-am trimis ieri un comment in care spuneam ca blogroll-ul din blogspot nu se mai actualizeaza cu blogurile voastre si din cauza asta m-am abonat la voi prin e-mail si o sa va sterg din blogroll, unde ocupati niste nemeritate locuri codase.
Ei bine, m-am razgandit, caci Daiana mi-a zis ca blogroll-ul are si rol de promovare si are dreptate. Atata doar ca ma oftic ca stati jos de tot pe pagina :(


ACTUALIZARE: ce sa vezi, surpriza! azi, 13 septembrie, cei din wordpress apar din nou in blogroll, in ordine cronologica a postarilor, amestecati cu cei din blogspot! Nu mai inteleg nimic. Bine ca n-am sters pe nimeni.

6 comentarii:

Ella spunea...

Am verificat acum si am aceeasi problema. Am setat sa fie ordonate, in blogroll, postarile in functie de data publicarii, cele mai recente primele. Si ce sa vezi? Postari vechi de ani-lumină sunt inaintea postarilor de pe wordpress (de exemplu), vechi de 3 zile. Păi treabă îi asta?

cristina spunea...

Iar a facut blogspot-ul o nefacuta, ca aia cu followers. Imi vine sa-i las balta, dar wordpress mi se pare complicat pentru neuronul meu obosit.

Ella spunea...

Eu am adaugat blogul meu in blogroll si am constatat ca postarile apar in blogroll cu o intarziere de la cateva ore pana la o zi. De exemplu, am publicat o postare acum o ora si in blogroll nu apare.
Si mie mi se pare mai complicat wordpress-ul.
Buenas noches! :)

Laura spunea...

Si mie mi se pare complicat wordpress!

martamag spunea...

Eu chiar nu pricep ce se întîmplă. Poate învăț eu mai greu, dar nu sînt mulțumită absolut deloc. credeam că sînt singura...

cristina spunea...

Laura, eu am si in wordpress un blog, dar nu fac decat sa postez si atat. Oricum, e doar pentru mine, deci nu conteaza foarte tare restul de setari, dar nici cand mi-am propus sa pricep ce e pe acolo n-am prea reusit.

Marta, nu stiu daca inveti tu mai greu, caci nici mie nu par a-mi fi prea usoare chestiile astea care tin de IT sau de telefonia mobila. Cred ca e un domeniu cu care nu am fost familiarizate din copilarie si de aceea prindem mai greu acum noutatile. Oricum, nu-s incantata de asta si nici de schimbarile pe care le face blogspot cand ti-e lumea mai draga.