luni, 22 aprilie 2013

Viata de pom

Sau ce inseamna o luna de primavara:

17 martie, seara:
 18 aprilie, tot seara:
Acest par (caci par este, par paduret) se umple de flori pana la refuz, dar nu face fructe mai deloc si cele pe care le face sunt mici si tari. Iata-l si ziua, in toata splendoarea lui:
Intr-o alta dezordine de idei, avem un cires plantat de noi acum un an sau doi, care a facut pentru prima oara flori si mi-e drag de numa'!
Si un visin in care creste o pisica neagra :)
 
Si apoi mai sunt demni de aratat piersicul, parul, visinul ...


... dar nici unul nu-l intrece in frumusete pe parul paduret de la poarta mea.

9 comentarii:

simf spunea...

pisica neagra urca in visinul visiniu sa-si asorteze zgarda cea rosie (ieri i-am tras si eu lui jinx o sedinta foto tot in visin)

cristina spunea...

simona, pai nu? stie fata ca din florile albe din pomul ala (singurul in care n-o poate prinde max, de altfel) vor iesi niste chestii rosii. nu, n-are legatura cu max, nu nu nu.

ghemulet spunea...

:)) Imi place gradina voastra...Avem si noi livada inflorita...este un adevarat spectacol...mai ales cand cad petalele florilor si la orice adire parca ninge

cristina spunea...

ghemulet, livada e cu adevarat un spectacol, ai dreptate.

Brindusa spunea...

Pisica neagra e frumoasa foc si noi avem una care are o pasiune pentru straturile mele:) Eu am un cais care nu vrea sa faca fructe neam:)

cristina spunea...

brandusa, din cate am inteles, in sudul tarii e de vreo trei ani o boala la caisi. al meu a murit de tot acum doi ani.

Brindusa spunea...

Am observat ca nu-i merge bine dar sincera sa fiu m-am luat cu altele si nu am facut nimic:) Sper sa ajung sa-l ingrijesc si pe el:)

GabiA spunea...

frumoase instantanee "evolutive"
si daca negru merge cu visiniu si ai recolta, inseamna ca pentru piersic iti trebuie o pisica albastra (conform culorilor complementare)ca sa-ti rodeasca :)

cristina spunea...

gabiA, o albastra de rusia, mmmm, n-as zice nu :))